EPS verpakking voor webshops

Van Dijk Emballage levert niet aan consumenten/ particulieren.

Piepschuim (brievenbus) verpakking
Speciaal voor webshops bieden wij diverse op maat gemaakte piepschuim verpakkingen voor zeer uiteenlopende producten. ( Van Dijk Emballage levert niet rechtstreeks aan consumenten)
Steeds meer producten worden online verzonden. Diverse soorten kalkverf en textiel verharder worden bijvoorbeeld al in een eps verpakking van de producent naar de winkelier verstuurd maar deze verpakking is uiteraard ook prima te gebruiken om van webshop naar consument te versturen. Het is mogelijk een verpakking te produceren voor 1 of meerdere blikken. Deze verpakking is te produceren in de maat van het blik. Wanneer gewerkt wordt met vulstukken kunnen ook lagere blikken in dezelfde verpakking verstuurd worden. Het grote voordeel is dat de blikken in deze verpakking niet kunnen verschuiven zoals met los opvulmateriaal wel het geval is.

Wij leveren geen melkpoeder verpakking.

Voor dunne kwetsbare producten produceert Van Dijk Emballage een speciale eps verpakking die precies door de brievenbus kan. Hiermee bespaart u kosten maar is u product toch goed beschermd.
Piepschuim brievenbus verpakking.


Deze verpakking kan onder andere gebruikt worden voor het versturen van designtegels.
Piepschuim verpakking voor het versturen van bierflessen, kalkverf, textielverharder, wijnfles met glazen.Schilderij, fotolijst verpakking.


Piepschuim verpakking op maat


Van Dijk Emballage werkt met een contour snijmachine. Het is mogelijk om doos vormen te produceren. Deze worden in onderdelen gesneden en verlijmd. Het is niet mogelijk om waterdichte dozen te produceren. Deze worden altijd in een matrijs gemaakt.